(0)

Livets Forunderlige Rejse

E-book


At vi hver har en sjÌl, som lever videre, selv efter vores krops fysiske død og at den er en del af et større helhed i et energikredsløb, er en sandhed for forfatteren.

Døden er fortsat et tabulagt emne mange steder. Noget folk helst ikke snakker om og som er forbundet med angst, frygt, tristhed og sorg.

Rikke Holm fortÌller, at hun ønsker at denne bog vil skabe mere übenhed om dette emne.

Via egne oplevelser og erfaringer i forbindelse med døden, som hun i bogen kalder overgang, afdramatiserer hun denne fine proces som overgangen er. LÌseren für et kÌrligt og Ìrligt indblik i helt private oplevelser med ündelig kontakt med en afdød. En kontakt som har vÌret medvirkende til en uvurderlig opvügnen og visdom i livet for forfatteren.

Rikke fortĂŚller, at vores primĂŚre opgave som fysiske mennesker, altsĂĽ meningen med livet, er at opnĂĽ oplysthed og gennem ubetinget kĂŚrlighed at genskabe kontakten til vores sjĂŚl, sĂĽ vi kan assistere den pĂĽ bedste vis udviklingsprocessen.

Hun mener, at det er vigtigt at vi tager ansvar for vores liv og for vores død. Pü den müde kan vi opnü en mening med livet og døden. En mening som vil medvirke til et lettere og lykkeligere liv her i den fysiske verden.

Via smü redskaber og øvelser für lÌseren mulighed for at frigøre sig fra det som holder dem tilbage for at leve livet fuldt ud og finde en højere mening med büde livet og døden.