(0)

Luftkasteller

audiobook


Amanda glÊder sig sindssygt til at begynde i gymnasiet, for det betyder, at hun skal gÄ i klasse med sin bedste veninde, Thea, igen. Thea, der ligner noget fra en eventyrbog og som ogsÄ elsker youtuberen Hunter.

Men hvad gĂžr hun, nĂ„r alle i hendes nye klasse er meget modne, og hun ikke engang har lyst til at kysse med nogen? Og hvad betyder det, at Thea er sammen med den lidt mĂŠrkelige Johan til en af de fĂžrste fester? Og sĂ„ er der Victor – Victor, som Amanda synes er spĂŠndende, men ikke pĂ„ den mĂ„de. Det tror hun i hvert fald ikke.

Efter et kÊmpe skÊnderi med Thea bliver det kendt pÄ hele skolen, hvor lidt Amanda egentlig har prÞvet. Hun bliver stemplet som frigid og sippet jomfru. Og hvordan er det lige, man slipper af med sÄdan nogle labels?

Katrine Skovgaard har altid elsket at digte historier og drĂžmte allerede fra en tidlig alder om at blive forfatter. Efter en jordomrejse besluttede hun sig for at fĂ„ drĂžmmen til at gĂ„ i opfyldelse, og i dag er hun godt pĂ„ vej. Hun skriver blandt andet fantasy, science fiction og bĂžger om venskab, kĂŠrlighed og forhold – og hun har ogsĂ„ skrevet en bog om, hvordan du kan lave dine egne skattejagter.