(0)

Mannen som tänkte, Vad fan!

E-book


I den här gripande och tankeväckande romanen följer vi Valter Persson, en äldre man som bestämmer sig för att slå till mot samhällets förväntningar och normer. Med ett liv som sakta men säkert tappat mening, väcks en rebellisk gnista till liv inom honom. Utan avsikt att skada någon påbörjar han en extraordinär resa som leder honom till det ultimata beslutet: att utföra ett rån iförd sin pålitliga rullator. Men detta är ingen vanlig berättelse om brott och straff, utan snarare en djupdykning i ett liv fyllt av eftertanke och ånger.

Valter, med sin unika blandning av humor och melankoli, delar ut sin sista förmögenhet till de han bryr sig om och de han vill stötta: sin familj, vänner och välgörande organisationer. Men hans sätt att utföra detta på är allt annat än vanligt. Genom att noggrant planera vartenda steg, använder han taktiken att gömma pengar i kalsonger och distribuera kuvert med betydelsefulla summor till väl utvalda mottagare, gör han sitt yttersta för att skapa ett hållbart avtryck efter sig.

“Mannen som tänkte, “Vad fan!”” är ett intensivt porträtt av en man som trotsar åldern och samhällets syn på rätt och fel, samtidigt som han försöker göra upp med sitt förflutna och säkra en bättre framtid för de han lämnar bakom sig. Det är en berättelse som återigen visar att man aldrig vet vilka vändningar ens liv kan ta och att det aldrig är för sent att göra ett intryck.