(0)

Mikkel Kessler - Uden parader

audiobook & e-book


Danmarks bedste bokser fortÊller den fulde historie om at gÄ fra et udsat liv pÄ Bryggen til et liv i den absolutte sportselite. Med alt, hvad det rummer af farer og fristelser.

Handskerne er lagt pÄ hylden, og Mikkel Kessler tager os med bag kulisserne i en barsk verden, hvor aftaler bliver brudt, venskaber gÄr flÞjten, og pengene bliver sÄ store, at det oftest er svÊrt at tro pÄ for en arbejderdreng fra Islands Brygge.

Han blev hele Danmarks "Viking Warrior" og var i en ÄrrÊkke ugentligt forsidestof, nÄr han udkÊmpede drabelige dueller i de stÞrste VM-kampe, en dansk nÊvekÊmper nogensinde har deltaget i. I dette hudlÞst Êrlige tilbageblik zoomer Mikkel Kessler ind pÄ de mest skelsÊttende episoder bÄde uden for og i ringen.

Uden parader er historien om at vokse op i en familie, der var lidt ud over det sÊdvanlige. Det er historien om samarbejdet med Mogens Palle, der begyndte akavet og endte dramatisk. Om lyssky kontrakter, om ungdomsflirten med diverse stimulanser og om de provokatÞrer, man mÞder, nÄr man bliver kendt. Og ikke mindst er det historien om, hvordan Mikkel Kessler mod alle odds formÄede at holde sig pÄ dydens smalle sti og ofre alt for at nÄ til tops i sin sport.