(0)

MINE ULYKKELIGE VALG OG DERES UDFALD

E-book


Denne bog omhandler en normal familie, som havde brug for hjĂŠlp, men i stedet blev udsat for systemets magtmisbrug.

Systemet har fire menneskers liv pÄ samvittigheden, blandt andet pÄ grund af lÊger, som skrev noget om personer, som de ikke har forstand pÄ, og fordi de satte et stempel pÄ disse mennesker, som ikke passer, hvilket har haft store konsekvenser for dem og deres efterkommere.

Der er ogsÄ bÞrn, der har mister deres far pÄ grund af systemet, hvilket er meget trist.

En mor mistede sin sÞn til plejefamilien pÄ bekostning af deres lÞgnehistorier, og de vil ikke give slip pÄ en andens mors sÞn, fordi systemet var 100 % pÄ deres side.

Systemet sĂžrger for, at man mister det, man har kĂŠr og elsker.

Systemet kaster ogsÄ syge mennesker rundt i systemet, men vil ikke anerkende, at de er syge.

Uddrag af bogen

Palle blev behandlet som et rÄddent Êg af det system, som skulle hjÊlpe ham bÄde med at blive rask og med at lytte til ham, og det blev hans dÞd at have tillid til systemet.

Jesper fik det igen dÄrligt og blev indlagt pÄ sygehuset med meget hÞje levertal, sÄ alarmklokkerne skulle nok have ringet hos lÊgerne, sÄ han kunne vÊret kommet i behandling for sit misbrug, men ingen gjorde noget, sÄ han var meget alene med sine problemer og fik som sagt ingen hjÊlp fra systemet.

Om forfatteren

Jenny Stockfleth Simelev er 53 Ă„r og har fĂždt tre bĂžrn. Hun blev udannet social- og sundhedshjĂŠlper i 1994.

Som autodidakt billedkunstner har hun som den fÞrste dansker udstillet pÄ verdens stÞrste kunstmesse Artexpo i New York i 2011. Hun er under uddannelse til spirituel livsstilscoach pÄ Spirit Academy, www.pianissentylak.dk, og er desuden bisidder i bÞrn og forÊldre-sager.