(0)

Mit fantastiske liv : som menneske og bonde

E-book


Biografi om Christian Boll:

Jeg blev fÞdt 1946 og voksede op pÄ en mindre bondegÄrd pÄ Mors. Min store drÞm var tidligt at fÄ min egen bondegÄrd og at finde en sÞd og dygtig pige, jeg kunne dele livet med. Jeg havde samtidig en vild ÞnskedrÞm om at opleve hele verden, hvis det var muligt.

Som 21-Ärig var de to fÞrste Þnsker gÄet i opfyldelse for mig, og fire Är senere lykkedes det mig endog at kÞbe en historisk herregÄrd. Bogen fortÊller om den besvÊrlige vej hertil og om livet sÄvel i bondekulturen som pÄ herregÄrden.

Efter 14 Är med bÄde anstrengelser og glÊder havde jeg nÄet meget af det, jeg havde kÊmpet for. Jeg valgte derfor at sÊlge herregÄrden for at kunne opleve den Þkonomiske frihed, der kunne sÊtte mig i stand til at gÞre alt det, jeg Þnskede. Nu kunne jeg for eksempel opfylde min drÞm om at rejse, og indtil videre er det blevet til besÞg i 42 lande. Disse oplevelser kan man ogsÄ lÊse om.

Jeg har haft et fantastisk spÊndende og indholdsrigt liv indtil nu. I denne bog vil jeg gerne fortÊlle Êrligt om bÄde gode og dÄrlige oplevelser i mit liv for at give et indtryk af, hvordan livet i bondekulturen har vÊret i min tid. Og sÄ er det mit store Þnske, at ungdommen kan lade sig inspirere af mine erfaringer og forstÄ, at meget kan lade sig gÞre, hvis man vil gÞre en vedvarende indsats for at fÄ det til at ske.