(0)

Natten tilgiver ikke

E-book


En brand raserer Ăžverste etage i en bygning i centrum af Parma. Nina Mastrantonio, der er marskal i carabinierikorpset, begiver sig straks til stedet. En mand, der driver en lille stofbutik, er indebrĂŠndt. Det stĂ„r hurtigt klart, at der ikke er tale om en ulykke, og Ninas chef – den forfĂŠngelige Cattaneo – meddeler, at han allerede har identificeret og anholdt gerningsmanden, en ung mand fra Ghana, der prostituerer sig, og som stod i forbindelse med offeret: den perfekte gerningsmand.

Nina har svÊrt ved at koncentrere sig om sagen, da hun har personlige bekymringer. Hvorfor vender hendes tiltrÊkkende kollega Navarre ikke tilbage fra Sicilien? Har han en anden kvinde dernede? Det piner hende at indrÞmme, at hun er jaloux. Hun bekymrer sig ogsÄ om Volkov, manden, der nÊr havde drÊbt hende, og som nu ser ud til at vÊre vendt tilbage for at hÊvne sig pÄ hende.

Men en dag, da hun er pĂ„ politistationen, lykkes det moderen til den drabsanklagede ghanesiske dreng at overbevise Nina om at genĂ„bne sagen. Det er op til hende – i en kamp mod bĂ„de indre dĂŠmoner og en magtfuld ydre fjende – at optrevle sagen, der begynder med butiksejeren, men fĂžrer hende til en af omrĂ„dets rige familier og videre til en patriciervilla samt en gammel hemmelighed, som der har vĂŠret vogtet over i mange Ă„r.