(0)

RACING AKADEMIET

E-book


Hayden er en helt almindelig 15-Ärig, indtil han fÄr et tilbud, han umuligt kan modstÄ. Dette tilbud involverer en helt ny skole, en helt ny sportsgren kaldet water racing og et helt nyt liv vÊk fra hans familie. Men da han ikke langt inde i det nye skoleÄr vÊlger at lade sin nysgerrighed styre sine handlinger, ender det med at fÄ store konsekvenser for ham, og hele hans verden bliver vendt op og ned. Det stopper dog ikke her, Hayden opdager, at han er i stand til noget, han aldrig nogensinde havde troet, var muligt. Dette ender bÄde med at gÞre hans liv nemmere og en hel del svÊrere.

Uddrag af bogen

”Er det virkelig alt, du har ténkt dig at sige, synes du ikke, vi skal snakke om det her?”

Jeg vendte mig om og kiggede pĂ„ ham ”Han er dĂžd, og han bad selv om det,” det var alt, jeg sagde, og hvis der var nogen, der havde tĂŠnkt over mit ordvalg, ville de have fĂ„et deres svar, jeg valgte at sige, at han selv bad om det i stedet for at sige, det var hans egen skyld.

”Hvorfor er der blod pĂ„ din pistol, og hvorfor har den vĂŠret affyret?” Jeg svarede ham ikke, jeg gik bare videre. ”Hayden, Hayden, du bliver nĂždt til at svare mig!” Jeg gik bare, jeg havde ikke lyst til at snakke mere om det.

Om forfatteren

Majken Camilla Ancher (f. 1994) er opvokset i Haslev pÄ SjÊlland, men bor nu i Ringsted. Til dagligt lÊser hun Leisure Management, nÄr hun ikke skriver bÞger. Racing Akademiet er hendes debutroman.