(22)

Riggad Insider

audiobook & e-book


NĂ€r advokaten Eric Meurner fĂ„r höra att en klient tĂ€nker köpa ut ett bolag frĂ„n börsen ser han sin chans att tjĂ€na snabba pengar. Ännu sĂ€krare blir han nĂ€r han fĂ„r för sig att hans svĂ€rfar, industrimannen Wilhelm Krefting-Möller, tĂ€nker göra en insideraffĂ€r i samma bolag. Eric gör snabbt slag i saken och köper aktier, optioner och derivat för alla pengar han har. Men fantasierna om lyxlivet som stĂ„r för dörren byts snart ut mot oron över att affĂ€ren inte Ă€r lika sĂ€ker som Eric trott.

Ännu vĂ€rre blir det nĂ€r maffiabossen Goran Markovic hör av sig och sĂ€ger att Eric Ă€r skyldig honom flera miljoner kronor. Nu Ă€r det inte bara risken att förlora pengar som Eric behöver oroa sig över. Saken blir inte bĂ€ttre av att Erics kollegor tror att han köpt sex, eller att hans fru Sophie Ă€gnat sig Ă„t avancerade sexuella utsvĂ€vningar som fĂ„r katastrofala följder om det kommer ut. SĂ„ vad Ă€r det Sophie har gjort och varför tycker Goran att Eric Ă€r skyldig honom pengar? Och varför har en högt uppsatt minister i Folkrepubliken Songa skickat ett gĂ€ng sĂ€kerhetsagenter till Stockholm?

"Riggad insider" Àr en fartfylld och underhÄllande spÀnningsroman om insideraffÀrer, mutor, otrohet, vÄldtÀkt och svek. En slug advokat, en uttrÄkad rikemansdotter och ett avdankat tennisproffs har tre saker gemensamt. De Àr sjÀlviska, svekfulla och begÄr brottsliga handlingar utan omsvep för att nÄ sina mÄl.


Narrator: Kristofer Kamiyasu
Duration: