(0)

Sidste udvej

audiobook & e-book


"Axat er den type forfattere, du elsker at lÊse, men du ikke kan stole pÄ." New York Times

"I stil med Hitchcock og P. D. James. Sidste Udvej er en thriller, der fÄr andre bÞger til at blegne. Velskabte karakterer, et djÊvelsk plot og fÞrsteklasses historiefortÊlling." New York Journal of Books

"Anbefales varmt. En helt og aldeles anderledes fortĂŠlling." Krimi-cirklen

Ted McKay stod klar med pistolen for tindingen, da hans dþrklokke begyndte at ringe uden stop.”

Rigmanden Ted har den perfekte familie: En henrivende kone og to dejlige dÞtre. Ingen ville kunne forstÄ, hvorfor han ville tage sit eget liv. Alligevel sidder han i sit arbejdsvÊrelse med pistolen i hÄnden.

Da han hĂžrer dĂžrklokkens insisterende ringen, er hans fĂžrste indskydelse at ignorere gĂŠsten ved dĂžren og i stedet trykke pĂ„ aftrĂŠkkeren og ende det hele Ă©n gang for alle. Men sĂ„ fĂ„r han pludselig Ăžje pĂ„ et brev. Det er skrevet med hans egen hĂ„ndskrift, men han husker ikke at have skrevet det: „Åbn dĂžren. Det er din sidste udvej”. Uden for dĂžren stĂ„r en fremmed mand ved navn Lynch. Ikke nok med at Lynch kender til Teds selvmordsplaner, han giver ham ogsĂ„ et fristende tilbud: Lynch har en plan, som vil skĂ„ne Teds familie for de altĂždelĂŠggende konsekvenser, et selvmord ville medfĂžre; men for at opnĂ„ dette, mĂ„ Ted gĂžre noget til gengĂŠld.

Ted accepterer tilbuddet, men han forestiller sig ikke, at sedlen og Lynchs tilbud blot er begyndelsen pÄ ét langt spil af makabre manipulationer. Nogen har lagt et spor af brÞdkrummer ud, og Ted samler dem op en for en. Det er en person, som kender Ted bedre end nogen anden; en, som bÄde fÄr ham til at tvivle pÄ sine egne tanker og pÄ folk omkring sig.

Hvem sidder i kulissen og trÊkker i trÄdene? Nogle gange kan vi ikke stole pÄ andre end os selv. Og sommetider kan vi ikke engang det.


Narrator: Klaus K. Elmer
Duration: