(0)

Soldaten og Jenny

audiobook


Robert er hjemme pÄ orlov eller leave efter en dramatisk episode i Helmandprovinsen, der kostede hans bedste ven Stephan, livet. 21 dage skal han have til at gÄ i KÞbenhavn. 21 dage der burde byde pÄ afslapning og glÊdelige gensyn med familie og venner. Men Robert slÄs med sorg over tabet af vennen og med skyldfÞlelse. Han befinder sig midt i en identitetskrise; stoffer, glemsel og snak om Êre er, hvad samfundet har at tilbyde. I Afghanistan er han soldaten, dér fÞler han, han har en mission, men hvem er han hjemme blandt mennesker, der hverken kan eller vil forstÄ, hvad han har vÊret igennem?

Et andet sted i KÞbenhavn er 21-Ärige Jenny, hun er smuk og har styr pÄ psykologistudiet og pÄ arbejdet som frivillig rÄdgiver for selvmordstruede pÄ Livslinjen, men under overfladen ligger fortidens spÞgelser fra barndommens Vendsyssel pÄ lur, og i den anden ende af rÞret er en soldat med en historie, som formÄr at gribe hende.

Soldaten og Jenny er en stĂŠrk og uafrystelig psykologisk roman om liv og skĂŠbner i det lille krigsfĂžrende - og krigshĂŠrgede - land, som er vores og Peter Bredahls.

1940-1949, drama, kĂŠrlighed, abort, moral


Narrator: Michael Brostrup
Duration: