(2)

Spis dig fra diabetes

E-book


Denne bog henvender sig til dig, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til dig med type-1 diabetes, der gerne vil sĂŠnke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for fĂžlgesygdomme, og endelig til dig, der gerne vil forebygge sukkersyge.

Der er rigtig meget, du selv kan gÞre, ogsÄ selvom du allerede har fÄet konstateret diabetes. Indtil i dag har man fokuseret pÄ at opnÄ et normalt blodsukker, men det har vist sig, at det er insulin og ikke blodsukkeret, der Þger risikoen for diabetes fÞlgesygdomme.

Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostrÄd til diabetikere, er uhensigtsmÊssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen.

I denne bog indfÞres du i KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sÊnke insulinbehovet. KISS-kost stÄr for Klinisk InSulin SÊnkende kost.

Spis dig fra diabetes forklarer, hvad diabetes er, hvordan det pÄvirker din krop, hvad du selv kan gÞre med Êndret livsstil, og hvad der er den optimale kost. I bogen fÄr du videnskabelige fakta pÄ, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sÊnke dit forbrug af insulin, hvis du har diabetes type 1.

Du fÄr information, gode rÄd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter pÄ morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmÄltider, der kan sammensÊttes pÄ mere end 1000 mÄder, der alle er optimale at spise, hvis du har diabetes. Har du fÄet konstateret diabetes, og kunne du tÊnke dig selv at gÞre noget ved det, sÄ er denne bog noget for dig.