(1)

Stygn

E-book


Vad gör vi nÀr livet drabbar oss och fÄr oss helt ur balans? Hur kan vi börja pÄ nytt, oavsett om det gÀller rÀdslor som hindrar oss i vardagen, stora personliga förluster eller ett helt samhÀlle som har blivit förstört?

Anne Lamott menar att det enda vi kan göra med livets kaos Àr att börja samla ihop de trasiga bitarna av vÄra liv, och sedan sy ihop dem igen till en helhet stygn för stygn. Stygnen Àr kanske Àrr, men de Àr ocksÄ vackra bevis pÄ att vi inte bara har överlevt utan pÄ att vi lever. Och i stygnen finns styrka, vÀrme, humor och mÀnsklighet.

Anne Lamott Àr amerikansk författare och en mycket uppskattad talare. Hon har gjort sig kÀnd och uppskattad för sitt Àrliga, insiktsfulla och humoristiska sÀtt att skriva om sitt eget liv och sin tro under svÄra dagar. Hennes första bok pÄ svenska HjÀlp, Tack, Wow har just utkommit pÄ Libris. BÄde den och Stygn har legat som bÀstsÀljare pÄ New York Times boklista. Lamott Àr ocksÄ författare till flera romaner, som Imperfect Birds och Rosie.