(0)

Vit magi - De tidlösa hemligheterna

E-book


"Vit Magi" är en förtrollande guide som vägleder läsaren genom magins många facetter och mysterier. Denna bok erbjuder en djupdykning i både traditionell och modern magi, och ger praktiska råd och insikter för att utveckla dina magiska färdigheter. Den inledande delen av boken berättar om författarens personliga resa som magisk kvinna och tar dig genom magins existens genom tiderna, med en särskild betoning på Wicca.

Genom att lära dig hur man kastar en cirkel och utnyttjar hjärtats spirituella kraft, får du verktygen att låta magin flöda genom dina sinnen. Kapitlen "Väv ditt nät" och "Tidlöshetens magi" bjuder in dig att integrera magi i din vardag och att förstå den djupa kraften bakom intention och reflektion.

En unik aspekt av denna bok är avslöjandet av Leonardo da Vincis hemligheter genom hans konst. Genom att analysera hans verk, upptäcker vi hur hans insikter kan förbättra och berika våra magiska kunskaper och praktiker.

Boken fortsätter med att beskriva hur man skapar och använder magiska verktyg, som stavar och pentakel, samt utforskar ritualer för olika element och högtider som Imbolc, Beltane och Samhain. Här finns också kapitel om nordisk mytologi, totemdjur och esoteriska figurer som Djwahl Kuhl, vilket ger en bred och mångsidig bild av magins värld.

Praktiska guider för att skapa ritualdagböcker, utföra månhealing och bygga kraftportaler, tillsammans med kunskaper om kristallmagi och astrologi, gör detta verk till en omfattande handbok för både nybörjare och erfarna utövare. Slutligen, med ett fokus på magiska örter och läkande örter, knyts boken ihop med en hyllning till Moder Jord och naturens väsen.

Välkommen att dyka in i "Vit Magi" och upptäcka hur du kan väva magi i ditt liv, inspirerad av både historiska mästare som da Vinci och den tidlösa visdomen i magiska traditioner.