(0)

Dit sensitive barn

E-book


At vÌre sÌrligt sensitiv kan give børn ekstra udfordringer. Men med den rette viden hos forÌldre, lÌrere, pÌdagoger og andre voksne i barnets hverdag kan disse udfordringer sagtens takles.

Bogen har masser af gode rüd og erfaringer om søvn, mad, venskaber, søskende, nedsmeltninger, højtider og meget meget mere.

En guide til en bedre hverdag

At vÌre sÌrligt sensitiv kan give de pügÌldende børn ekstra udfordringer pü en rÌkke omrüder. IsÌr i en hektisk, tÌtpakket hverdag med mange aktiviteter og müske en del uro i børnehave eller skole. Men med den rette viden hos forÌldre, lÌrere, pÌdagoger og andre voksne i barnets hverdag kan disse udfordringer sagtens tackles.

Anne-Mette Sohn Jensen har skrevet den bog, hun selv syntes manglede: Nemlig en bog om at vÌre forÌlder til et sensitivt barn med udgangspunkt i hverdagen, som den ser ud for de fleste børnefamilier.

Forfatteren ved, hvad hun taler om: Hun er mor til to sÌrligt sensitive børn og kandidat i pÌdagogisk psykologi med speciale i sÌrlig sensitivitet. Hendes tilgang er büde teoretisk og helt nede pü jorden i hverdagsperspektiv.