(0)

Healing, de-armouring og mod til at give slip - med Louise Viby

audiobook


Jeg har besøg af Louise Viby til en samtale om de-armouring, og hvad det betyder og gür ud pü. Udover at facilitere de-armouringbehandlinger, sü er Louise ogsü uddannet sygeplejerske, kropsterapeut og zoneterapeut. Sü det er et stort tema om healing, vi sporer os ind pü i løbet af samtalen. Vi taler om, hvordan smerte og begrÌnsning kan lagre sig i kroppen, og hvad man kan gøre for at vÌre fri. Samtalen bevÌger sig hen over healingskriser, døden, mod og tillid og følelsen af at have levet flere liv i sit nuvÌrende liv, fordi man bliver ved med at finde frem til nye lag og facetter af sig selv. Vi reflekterer over at vÌre komfortabel med det ukomfortable, om at vÌre Ìrlig over for sig selv for at vÌre det over for sine omgivelser og at give andre det, som man selv lÌnges allermest efter.

Du kan se mere til Louise pĂĽ hjemmesiden: https://www.louiseviby.dk/

SĂŚson 3, 2022.

Det spirituelle hjørne

Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig pü alt det, der ikke nødvendigvis kan müles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrüde og bliver klogere pü, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalærer og astrolog. Annasophia står bag de to podcasts ”Det spirituelle hjørne” og ”Det astrologiske hjørne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)