(0)

Healing, de-armouring og mod til at give slip - med Louise Viby

ljudbok


Jeg har besÞg af Louise Viby til en samtale om de-armouring, og hvad det betyder og gÄr ud pÄ. Udover at facilitere de-armouringbehandlinger, sÄ er Louise ogsÄ uddannet sygeplejerske, kropsterapeut og zoneterapeut. SÄ det er et stort tema om healing, vi sporer os ind pÄ i lÞbet af samtalen. Vi taler om, hvordan smerte og begrÊnsning kan lagre sig i kroppen, og hvad man kan gÞre for at vÊre fri. Samtalen bevÊger sig hen over healingskriser, dÞden, mod og tillid og fÞlelsen af at have levet flere liv i sit nuvÊrende liv, fordi man bliver ved med at finde frem til nye lag og facetter af sig selv. Vi reflekterer over at vÊre komfortabel med det ukomfortable, om at vÊre Êrlig over for sig selv for at vÊre det over for sine omgivelser og at give andre det, som man selv lÊnges allermest efter.

Du kan se mere til Louise pÄ hjemmesiden: https://www.louiseviby.dk/

SĂŠson 3, 2022.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)