(2)

Kongamato

audiobook & e-book


Morten Lange er kryptozoolog med drømmen om at finde verdens sidste flyveøgler. Han rejser derfor ud for at lede efter kongamatoerne, øglefugle, der siges at hÌrge et afsidesliggende omrüde af Afrika.

Samme sted har dyrevÌrnsorganisationen Lion & Lamb et shelter for aflivningstruede, eksotiske kÌledyr som løver, nÌsehorn og giraffer. Dyr, der enten er blevet tilovers eller er blevet for store og farlige at omgüs for deres tidligere ejere. Nu rehabiliteres de til et nyt liv som frie dyr. 27-ürige Anna Wahlin fra Nørrebro skal vÌre frivillig dyrepasser i tre müneder pü shelteret, og hun glÌder sig til en oplevelse for livet.

Men intet er, hvad det udgiver sig for i den afrikanske ødemark, og det viser sig snart, at Lion & Lamb har helt andre og skjulte agendaer end at rehabilitere eksotiske kÌledyr. Büde dyrevÌrnsorganisationen og den afrikanske savanne og jungle skjuler mere, end de übenbarer, og snart truer farerne, büde de menneskeskabte og de naturlige, Anna og Morten fra alle sider. Før de für set sig om, er jagten güet ind pü dem begge.


Narrator: Lars Poulsen

Duration: