(2)

Kongamato

ljudbok och e-bok


Morten Lange er kryptozoolog med drÞmmen om at finde verdens sidste flyveÞgler. Han rejser derfor ud for at lede efter kongamatoerne, Þglefugle, der siges at hÊrge et afsidesliggende omrÄde af Afrika.

Samme sted har dyrevÊrnsorganisationen Lion & Lamb et shelter for aflivningstruede, eksotiske kÊledyr som lÞver, nÊsehorn og giraffer. Dyr, der enten er blevet tilovers eller er blevet for store og farlige at omgÄs for deres tidligere ejere. Nu rehabiliteres de til et nyt liv som frie dyr. 27-Ärige Anna Wahlin fra NÞrrebro skal vÊre frivillig dyrepasser i tre mÄneder pÄ shelteret, og hun glÊder sig til en oplevelse for livet.

Men intet er, hvad det udgiver sig for i den afrikanske Þdemark, og det viser sig snart, at Lion & Lamb har helt andre og skjulte agendaer end at rehabilitere eksotiske kÊledyr. BÄde dyrevÊrnsorganisationen og den afrikanske savanne og jungle skjuler mere, end de Äbenbarer, og snart truer farerne, bÄde de menneskeskabte og de naturlige, Anna og Morten fra alle sider. FÞr de fÄr set sig om, er jagten gÄet ind pÄ dem begge.


UpplÀsare: Lars Poulsen
LĂ€ngd: