(5)

Kvart i sex - Manglende orgasme

audiobook


For mange er orgasmen det seksuelle hĂžjdepunkt – klimakset, der gĂžr, at man i det hele taget gider have sex, nĂ„r man ikke lige forsĂžger at avle unger. Men nĂŠsten hver 4. kvinde beretter bekymrende om besvĂŠret med at opnĂ„ orgasme – isĂŠr i samspil med en partner. Orgasmen er nemlig blevet et symbol pĂ„ tilfredsstillende sex – bĂ„de for en selv og for den, man har sex med.

‘Kvart i sex’ er et sjovt og seriĂžst sex-udviklingsprogram for voksne. De to praktiserende sexologer Amanda Lagoni og Asgerbo er kontante, kĂŠrlige og konkrete i deres snak om det, vi alle oplever og kender til, nĂ„r det kommer til sex, kĂŠrlighed og parforhold - ogsĂ„ det, der er svĂŠrt og gĂžr ondt. Amanda Lagoni og Asgerbo deler ud af deres viden og erfaring, og giver dig konkrete redskaber og rĂ„d til et bedre sexliv. Alt det pĂ„ bare et kvarter!

Amanda Lagoni er uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut fra Sexologiskolen ‘Mercury Uniflow’ pĂ„ Islands brygge. Hun driver sin egen klinik i KĂžbenhavn. Derudover holder hun workshops, foredrag og skriver for magasinet Chrichri.dk.

Asgerbo er certificeret sexolog med speciale i funktionsnedsÊttelser og mandens seksualitet, og er ophavsmand til handisex.dk. Asgerbo arbejder med alle aspekter af seksualiteten for mennesker med nedsat funktionsevne og underviser derudover ogsÄ hjÊlpepersonale, pÄrÞrende og fagfolk.