(1)

Kvinden og fiskeren

audiobook & e-book


Louisa elsker forsommeren pÄ Costa Brava. Hun er kommet her i mange Är, og der er noget ved stedets ensomme strande, som hun ikke kan undvÊre. Hun gÄr langsomt ned gennem klÞften mod sin favoritlagune, hvor hun lÊgger sin taske fra sig, breder sit hÄndklÊde ud og finder sin bog frem.

Pludselig hÞrer hun en lyd. En slags klirren, der kommer nÊrmere og nÊrmere. Hun kigger op, og det fÞrste, hun fÄr Þje pÄ, er en lille fiskerbÄd, der ligger helt inde i lagunen. SÄ fÄr hun Þje pÄ ham. Fiskeren. Han kommer til syne ved klipperne langs vandet. Den klirrende lyd kommer fra det metalnet, han har over skulderen. Hans solbrune og muskulÞse overkrop er fugtig af sved og havvand. Louisa kalder pÄ ham med Þjnene, og han reagerer pÄ hendes kald.

Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formÄl er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortÊllinger om passion, intimitet, kÊrlighed og lyst i en kombination af stÊrke historier og erotik.

Bag pseudonymet Beatrice Nielsen gemmer sig en erfaren skribent og redaktĂžr. Udover Kvinden og fiskeren har hun blandt andet udgivet novellerne NabohjĂŠlp og Brunch og multiorgasmer.


Narrator: Mia Svane

Duration: