(202)

Mio, poikani Mio

audiobook


JÀnnittÀvÀ ja samalla hellÀ tarina hyvÀn ja pahan taistelusta

Astrid Lindgrenin iki-ihanat satuklassikot nyt uudistettuina laitoksina! KerÀÀ yhteisiin lukuhetkiin tai iltasaduiksi sukupolvia yhdistÀvÀt tarinat, hahmot ja seikkailut. Sarja on loistava lahja lapselle, lapsenlapselle ja kummilapselle sekÀ sopiva perussatukirjasto pÀivÀkoteihin.

ErÀÀnÀ iltana kotoaan katoaa Jussi, yhdeksÀnvuotias orpopoika. HÀnestÀ tulee prinssi Mio, ja hÀn elÀÀ nyt Kaukaisuuden maassa isÀnsÀ, kuninkaan luona. Kaikki rakastavat pientÀ Mioa, mutta kukaan ei voi vapauttaa hÀntÀ tehtÀvÀstÀ, joka hÀnelle on aikojen alussa mÀÀrÀtty: yksin ja kenenkÀÀn auttamatta hÀnen on taisteltava kivisydÀmistÀ ritari Kaamoa vastaan.

Mio, poikani Mio on hyvÀn ja pahan vÀlisestÀ taistelusta kertova tarina, jossa on totinen pohjavire ja syvÀÀ vertauskuvallisuutta.

Astrid Lindgrenin (1907–2002) elĂ€mĂ€ oli yhtĂ€ vaiheikas kuin hĂ€nen kirjoittamansa tarinat. Maalaistyttö lĂ€htee lapsuudenkodistaan ja muuttaa Tukholmaan. HĂ€n perustaa perheen, kertoo satuja ja alkaa kirjoittaa niitĂ€ muistiin, ja vĂ€hitellen hĂ€nestĂ€ tulee Ruotsin tunnetuin lastenkirjailija, joka saavuttaa laajalti myös kansainvĂ€listĂ€ mainetta. Mielikuvitusta siivittÀÀ osaltaan Ilon Wiklandin (s. 1930) lumoavan kaunis alkuperĂ€iskuvitus.


Narrator: Jarmo Heikkinen
Duration: