(8)

Showman : Invasionen indefra. Volodymyr Zelenskyj - fra komiker til landsfader

audiobook & e-book


”Fremragende ... en højdramatisk insiderberetning”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Jyllands-Posten

Den ultimative skildring af den ukrainske prĂŚsident og hans kamp mod den russiske invasion.

Russiske faldskÌrmstropper nÌrmer sig den ukrainske prÌsident. Det er invasionens første nat, og fra sit tilholdssted kan Volodymyr Zelenskyj og hans toprüdgivere høre skud i Kyivs gader. Russerne er tÌt pü nu. Alle für et gevÌr og en skudsikker vest. Zelenskyjs kone og to børn er ankommet, sü hans mÌnd slukker lyset og barrikaderer sig.

Showman er en højdramatisk insiderberetning, skrevet af den amerikanske journalist Simon Shuster, der har unik adgang til den ukrainske prÌsident og hans inderste cirkel af rüdgivere.

Forfatteren har fulgt Zelenskyj fra komiker til ’Commander in Chief’. Fra scenen til skyttegraven. Bogen skildrer gribende og historiske forløb, før og mens krigen raser. Detaljegraden er så høj, at læseren får en følelse af at være fluen på væggen i Zelenskyjs kontor.

Zelenskyjs nĂŚrmeste rĂĽdgivere har endda inviteret Shuster til at arbejde pĂĽ bogen fra deres kontorer, og forfatteren har fĂĽet unik adgang til deres interne beskeder. LĂŚseren kommer helt tĂŚt pĂĽ Volodymyr Zelenskyj, da han blev et symbol pĂĽ kampen for frihed.

”En overordentlig velskrevet og vigtig bog”

❤️❤️❤️❤️❤️

- Politiken

”En stort tænkt bog!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Kristeligt Dagblad

”En godt fortalt biografi med mange nuancer”

⭐️⭐️⭐️⭐️

- Berlingske


Narrator: Morten Rønnelund

Duration: