(47)

Torjuttu

E-book


Luulitko, ettÀ Kate ja Drew matkaisivat kÀsi kÀdessÀ kohti auringonlaskua ja elÀisivÀt onnellisina elÀmÀnsÀ loppuun asti? Liity kerhoon. Taklattu-sarjan toisessa osassa Torjutussa Kate ja Drew joutuvat arvioimaan suhteensa uudestaan. Rakastuminen on helppoa, rakkaudessa pysyminen vaikeaa.

Kaikki rakkaustarinat eivÀt pÀÀty onnellisesti, ja naistenmiehen kesyttÀminen ei ehkÀ olekaan niin yksinkertaista. ElÀmÀÀn kuuluu valintoja, ja Kate joutuu kohtaamaan niistÀ tÀrkeimmÀn. Drew on jo oman pÀÀtöksensÀ tehnyt - ainakin Katen mielestÀ. Saadakseen hieman etÀisyyttÀ tilanteeseen Kate palaa takaisin kotiseudulleen, yksin. Tai no, tavallaan yksin...

Taklattu-kirjan jatko-osassa Torjutussa Kate ja Drew joutuvat arvioimaan suhteensa tÀysin uudestaan. Vanhoista tavoista on hankalaa pÀÀstÀ eroon, ja joskus on palattava lÀhtöruutuun ennen kuin elÀmÀssÀ voi jatkaa eteenpÀin. Rakastuminen on helppoa. Parisuhteen yllÀpitÀminen ei ole.

Emma Chase on pÀivisin miehelleen ja lapsilleen omistautunut kotiÀiti, joka asuu pikkukaupungissa New JerseyssÀ. Mutta öisin hÀn hakkaa nÀppÀimistöÀ ja tuo kirjojensa vÀrikkÀÀt hahmot taas eloon. Taklattu on kuumaan lakimaailmaan sijoittuvan sarjan ensimmÀinen osa. Toinen osa, Torjuttu, on ilmestynyt vuonna 2016. Goodreads-sivusto valitsi Emma Chasen vuoden 2013 parhaaksi kirjailijatulokkaaksi.