(10)

Immu ja sataman sankarit

audioboek


KesÀlomaa on vielÀ jÀljellÀ. Niko, Immu, Lotta ja Lukas etsivÀt kuumeisesti rikosta, jonka he voisivat ratkaista. Immu törmÀÀ Littoisten Verkatehtaan lÀhistöllÀ oudosti kÀyttÀytyvÀÀn mieheen, joka johdattaa klaanilaiset Turun keskustaan. Paikalle ilmestyy myös mystinen punatukkainen nainen. Kohta Klaani jÀljittÀÀ kokonaista rosvokoplaa, joka odottaa salaperÀisen lastin saapumista.

Seuratessaan roistojen puuhia Immu ja Lotta pÀÀsevÀt jÀlleen todistamaan kummittelua, kun Aurajokirannassa ja Bore-laivalla tapahtuu outoja. Immun puhuva Figaro-kissa antaa lapsille vihjeitÀ, joiden avulla Immu ja Lotta ratkaisevat menneisyydestÀ kumpuavan kummitusarvoituksen.

Immu-sarjan kolmannessa osassa lukija pÀÀsee epÀilyttÀvien henkilöiden sekÀ menneisyyden aaveiden kintereille yhdessÀ salaseura Klaanin kanssa!

Immu-sarja on alakoululaisille suunnattu seikkailu- ja kummitustarina. Immun tarina kertoo yksinÀisyydestÀ ja rohkeudesta sekÀ ystÀvyydestÀ, jonka pohjana ovat lasten erilaiset lÀhtökohdat. Sarja on voittanut lasten LukuVarkaus-palkinnon.

Littoisissa asuva Marjut Brunila (s. 1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja.


Verteller: Simo HĂ€kli
Duurtijd: