(0)

Jesus

e-book


Den syvÄrige Jesus bor i TÞmrernes Gade i Alexandria med sin familie, da en hidsig bemÊrkning til en legekammerat en dag fÄr frygtelige konsekvenser.

Oplevelsen skaber uro i hele kvarteret, og snart gĂ„r snakken i en grad, sĂ„ Jesus‘ forĂŠldre forstĂ„r, de er nĂždt til at forlade Egypten. Selv om Herodes‘ mĂŠnd hĂŠrger overalt, begiver de sig ud pĂ„ den farefulde rejse tilbage til Nazaret.

For Jesus bliver det en rejse, der kommer til at vende op og ned pĂ„ hans liv. Undervejs bliver han klar over, at der er en historie, hans forĂŠldre ikke har fortalt ham – en historie om, hvad der skete den nat, han blev fĂždt i Bethlehem, og hvad det er for en sĂŠrlig kraft, han har i sig.

Anne Rice lader Jesus selv fungere som fortĂŠller i romanerne "Jesus – hjemkomsten fra Egypten" og "Jesus – vejen til Kanaan". Hun har taget udgangspunkt i evangeliernes fortĂŠllinger og i anerkendt forskning pĂ„ omrĂ„det for at kunne fortĂŠlle historien om Jesus‘ liv, som det mĂ„ske kan have set ud. De to bind kan lĂŠses som selvstĂŠndige vĂŠrker.

Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregÄr i New Orleans, hvor hun selv er fÞdt og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse pÄ ungdomsundergrundskulturen Goth.