(8)

Juhannusunelma - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Malin työntÀÀ kielensÀ ulos, ja nojaan alapÀÀni hÀntÀ vasten. Kaksi kehoa muuttuu eroottiseksi voimaksi. Malin latkii mÀrkÀÀ, kaipaavaa pilluani. Koko kehoni katoaa usvaan, huumaan, valkoisen ja mustan, yön ja pÀivÀn, unen ja todellisuuden vÀliseen hÀilyvÀÀn tilaan."

Kun Malin kysyy, haluanko lÀhteÀ mukaan Taalainmaalle viettÀmÀÀn juhannusta, minun ei tarvitse miettiÀ pitkÀÀn. Luvassa on idyllinen keskikesÀnjuhla kera hohtavan auringon, leikkien, laulun ja komean juhannussalon, jonka ystÀvykset koristelevat kukilla ja lehdillÀ. Ja tietenkin seitsemÀn erilaista kukkaa tyynyn alla.

Malin ei tiedÀ, ettÀ olen salaa rakastunut hÀneen. Uskaltaisinko vihdoin oikeasti kertoa siitÀ hÀnelle? Oikeastaan emme tunne toisiamme niin hyvin. En edes tiedÀ, kiinnostavatko tytöt hÀntÀ. Mutta ehkÀ?

"Juhannusunelma" on eroottinen novelli kaipauksesta ja uskalluksesta luottaa omiin tunteisiinsa.

B. J. Hermansson kirjoittaa eroottisia novelleja, jotka eroavat runollisuudessaan lajityypin perinteisestÀ kerronnasta. Kertomusten tavoitteena on kannustaa lukijaa pohtimaan ja kyseenalaistamaan suhdettamme seksiin ja nautintoon.


Verteller: Olga Vitikka

Duurtijd: