(0)

Kattespas og glitterstads

e-book


Skal fine racekatte spise almindelig kattemad, der stinker af vÄd hund? Og gÄ med brune halsbÄnd af NYLON? Det synes de selvglade perserkatte Lola og Mimi ikke. Og slet ikke, nÄr der findes noget sÄ funklende fantastisk som et Party Pet GlitterhalsbÄnd!

Kattene har set glitterhalsbÄndet i reklamerne i fjernsynet. De stikker af hjemmefra, fordi de er sure over serviceniveauet* og levestandarden**. Og for at finde halsbÄndet, selvfÞlgelig. Det er jo vildt vigtigt at have det seneste nye, ikke?

I den store verden – alt, der ligger lĂŠngere vĂŠk end Erantisvej – mĂžder de en hidsig due, en gammelklog edderkop og en poetisk hvidpelset racekat ifĂžrt det populĂŠre glitterhalsbĂ„nd. De tre dyrs hverdag giver kattene perspektiv*** pĂ„ tingene, og de lĂŠrer noget om taknemmelighed. Og andre ting, men det kan du lĂŠse dig til 


*Serviceniveau er noget med, hvad andre gĂžr for en.

**Levestandard er noget med, hvor godt man har det.

***Perspektiv er noget med at se ting fra forskellige sider.

Om forfatteren

Ullabjoerk Kyndelsted er fÞdt og opvokset pÄ KÞbenhavns smukke Vestegn, hvor hun stadig bor med bÞrn og hund i et 115 Är gammelt hus. Hun har aldrig brugt sin pÊdagoguddannelse, men har arbejdet i rejsebranchen i ind- og udland i 11 Är. De seneste 10 Är har hun oversat skÞnne kÊrlighedsromaner.