(4)

LeXuS: Lucresia, Parian - erotisk dystopi

audioboek en e-book


Lucresia Àr en brottsling, en fÄnge, en av Parian i Distrikt X. I sitt tidigare liv som Konsument hade hon ett relativt fritt liv i Belgram, men det var inte tillrÀckligt för att mÀtta hennes sexuella hunger. Trots att hon var skyldig till att ha utnyttjat sin frihet för att tillfredsstÀlla sitt sexmissbruk Àr det ett annat brott som leder till en orÀttvis livstidsdom i Distrikt X.

I en dystopisk framtid styrs staden Belgram av en uppsÀttning lagar som kallas LeXuS. Under den strikta, totalitÀra regimen har sex blivit ett privilegium som kan köpas, sÀljas eller förtjÀnas. RÀtten till sex beror pÄ en persons sociala framgÄng, och pÄ grund av den strikta övervakningen Àr sexbrott ett avlÀgset minne.

Men allting Àr inte som det ska i Belgram. En grupp desertörer leder ett uppror, och de vill störta LeXuS-regimen sÄ att alla ska fÄ Ätnjuta sexuell frihet.

VÀlkommen till Belgram: en vÀrld som du fÄr upptÀcka genom befolkningens ögon.

Varje karaktÀr berÀttar en ny historia, och alla delar kan lÀsas fristÄende. Detta Àr berÀttelsen om Lucresia, registreringsnummer X3517.

Virginie Bégaudeau föddes i Frankrike 1989. Hon Àlskar historisk romance och publicerade som femtonÄring sin första roman: "Mademoiselle Elisabeth". Hon har Àven skrivit den erotiska romanen "June" och skriver erotiska noveller pÄ franska för LUST.


Verteller: Maria FĂ€lt
Duurtijd: