(599)

Majakanvartija

audioboek


Vangitseva rikosromaani. Majakanvartija on Camillan toistaiseksi paras kirja. Dagens Nyheter

On valoisa alkukesÀn ilta. Nainen hyppÀÀ autoonsa ja puristaa rattia verisin kÀsin. Pikkuinen poika takapenkillÀ hÀn pakenee ainoaan turvalliseen paikkaan jonka tietÀÀ: GrÄskÀrin saareen FjÀllbackan liepeillÀ.

Patrik Hedström on juuri palannut pitkÀltÀ sairauslomalta poliisin työhönsÀ. HÀn on yrittÀnyt levÀtÀ ja pitÀÀ huolta vaimostaan Erica Falckista ja heidÀn keskosina syntyneistÀ kaksosistaan. Patrik ehtii hÀdin tuskin astua toimiston ovesta, kun hÀnet heitetÀÀn uuden tutkinnan kimppuun. Mats Sverin, lapsuutensa FjÀllbackaan vuosien jÀlkeen palannut Tanumin kunnan talousjohtaja, on löydetty murhattuna asunnostaan. KenellÀkÀÀn ei ole ystÀvÀllisestÀ ja pidetystÀ miehestÀ pahaa sanaa sanottavana, mutta kun poliisi alkaa kartoittaa hÀnen elÀmÀÀnsÀ, pintaan nousee enemmÀn salaisuuksia kuin kukaan olisi voinut arvata.

Vaikuttaa siltÀ, ettÀ Sverin vieraili GrÄskÀrissÀ ennen kuin kuoli. Kansan suussa saarta kutsutaan Gastholmeniksi, aavesaareksi, ja sitÀ ovat aina ympÀröineet pahaenteiset huhut. Sanotaan, etteivÀt kuolleet koskaan jÀtÀ saarta ja ettÀ heillÀ on elÀville jotain kerrottavaa


Verteller: Outi Vuoriranta
Duurtijd: