(4)

Mestari - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Tule tÀnne, pikkuinen." HÀnen ÀÀnensÀ oli melkein lempeÀ. HÀn nousi hitaasti istumaan pitÀen minua herkeÀmÀttÀ silmÀllÀ. TÀmÀ oli neljÀs tapaamisemme, ja joka kerta kehoni reagoi samalla tavalla. HÀnen silmÀnsÀ. Aivan kuin hÀnen katseensa ja sen terÀksinen kylmyys olisivat jÀÀdyttÀneet minut taas mutta samalla roihauttaneet jalkovÀlini tuleen. HÀn sai minut hengittÀmÀÀn raskaammin, katseeni harhailemaan ympÀriinsÀ. Hitaasti, lÀhes unenomaisen tahmaisesti tein kuten hÀn kÀski. Astuin ulos mekostani, kÀvin hÀntÀ lÀhemmÀs ja seisoin hÀnen edessÀÀn. Odotin, olin himoissani hempeÀn vÀrisissÀ alusvaatteissani mustissa saapikkaissani.

Sitten kohtasin hÀnen katseensa, joka vÀlkkyi pimeÀssÀkin. Hitaasti, melkein rauhallisesti, hÀn tarttui hiuksistani. PitkÀt, tummat hiukseni, jotka letitin joka pÀivÀ, valahtivat nyt valtoimenaan harteilleni. Koska hÀn halusi niin.

Otin pois vihkisormukseni..."

Lue myös novelli Toisen katsellessa.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvĂ€ aikakauslehti, joka on tĂ€ynnĂ€ eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai hĂ€peilyĂ€. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. LehdessĂ€ julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensĂ€ kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttĂ€ ja nautintoa kipinöivĂ€t tarinat tuovat jokapĂ€ivĂ€iseen seksielĂ€mÀÀn aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.