(1)

Prinssin kuvajainen - eroottinen novelli

audioboek en e-book


Hotelli oli pieni, siisti ja kodikas, aktiviteettimahdollisuudet olivat kiitettÀvÀt ja kÀytÀvien seiniÀ koristivat kultakehyksiset peilit ja klassiset maalaukset. Sisustus sai naiset tuntemaan kuin he olisivat astuneet toiseen maailmaan, joka pakahdutti heidÀt kauneudellaan, salamyhkÀisyydellÀÀn ja ylellisyydellÀÀn. Kulmakuppilassa nautittujen espresson ja leivonnaisten jÀlkeen Karen heittÀytyi leveÀlle hotellisÀngylle kaikki vaatteet pÀÀllÀÀn, sulki silmÀnsÀ ja vetÀisi syvÀÀn henkeÀ sisÀÀn tÀssÀ taianomaisessa pikku maailmassaan.

Kun muu kolmikko pÀÀtti lÀhteÀ pakolliselle shoppailukierrokselle, Karen pÀÀtti jÀÀdÀ hotellihuoneeseen. HÀn halusi valmistautua huolella tulevaan iltaan kaupungilla, iltaan tÀynnÀ odotuksia, joita yö mukanaan saattoi tuoda, aivan kuin tanssiaisiaan odottava lukiolainen. TÀmÀ oli suuri ilta, hÀn oli pÀÀttÀnyt itsekseen. HÀnen koko kehonsa janosi lÀheisyyttÀ, miestÀ, lÀmmintÀ, hÀntÀ hyvÀilevÀÀ kosketusta. HÀn ei ollut harrastanut seksiÀ sitten... Niin, sitten minkÀ? HÀn oli seonnut laskuissaan.

Lue myös novelli Nuoren Mikaelin kÀrsimykset.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvĂ€ aikakauslehti, joka on tĂ€ynnĂ€ eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai hĂ€peilyĂ€. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. LehdessĂ€ julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensĂ€ kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttĂ€ ja nautintoa kipinöivĂ€t tarinat tuovat jokapĂ€ivĂ€iseen seksielĂ€mÀÀn aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.