(0)

Randi er smidt ud af gruppen : – metoder og praktiske øvelser til stærke læringsfællesskaber

e-book


Randi er smidt ud af gruppen er en praktisk håndbog, der tilbyder øvelser og metoder til arbejdet med klassens læringsfællesskab i gruppearbejdet og ikke mindst det, der forhindrer det gode gruppearbejde.

Bogen fungerer både som et opslagsværk med ideer og veje til arbejdet med at forebygge eller udbedre konflikter og problemer i læringsfællesskaber og som en bog, der kan læses fra ende til anden. Den er ligeledes et inspirationskatalog, hvis værktøjer kan tilføje noget eller krydre ens underviserpraksis.

Bogen giver dig:

Redskaber og metoder til arbejdet med gode læringsfællesskaber.

Redskaber til træning af elevers samarbejdsevner og gruppearbejde.

Øvelser til brug i klasserne.

Indsigt i og kendskab til konfliktteori.

Metoder til konflikthåndtering i afgrænsede grupper og i klasser.

Metoder og redskaber til egen konflikthåndtering.

Øvelserne i bogen har fokus på, hvordan man kan arbejde med problemer både i mindre grupper og i hele klassen. Den bidrager desuden til træning af gruppearbejde, som kan være en af de problemstillinger, som både elever og undervisere oplever i den daglige undervisning.

Randi er smidt ud af gruppen henvender sig til undervisere på ungdomsuddannelser, på udskolingsniveau samt folk, der arbejder med grupper af unge i andre sammenhænge. Vejledere på diverse uddannelser vil også kunne finde inspiration og metoder til deres praksis.