(212)

Roten till allt ont

audioboek en e-book


Det hÀr Àr en Robin Hood-historia som Àr otroligt smart skriven kommando Karl-Bertil som tar frÄn de rika och ger till de fattiga. Politiskt hÀrligt skruvad kÀnns nÀstan som den hÀr HundraÄringen JÀtteroligt, hÀrligt!

Johan Malm, Go'kvÀll

NÄgot oerhört hÀnder bakom Stockholms dyraste fasader. Surt försnillade miljoner försvinner spÄrlöst frÄn miljardÀrers besparingar. Plötsligt gapar deras privata sparkonton tomma. Det hÀnder igen, och igen, och igen.

Paniken bland riskkapitalisterna urartar snart i ett ramaskri. Vem har mage att stjÀla frÄn de rika?

Samtidigt Äterstartas nedlagda fabriker i de döende byarna i Norrlands skogsland. BortslÀngda mÀnniskor fÄr en ny chans. NÄgon Àr ute efter att stÀlla saker och ting till rÀtta.

En rÀttvisans riddare sveper genom Sveriges samtid. Vem Àr han? Och varför? Programledaren Robin Johansson pÄ Sveriges Television blir den som kommer gentlemannatjuven pÄ spÄren - ett uppdrag som utmanar samhÀllets starkaste krafter.

Micke Leijnegard Àr en av Sveriges mest kÀnda och folkkÀra tv-programledare. Hans debutroman Roten till allt ont Àr en halsbrytande historia om Sverige av idag. En spÀnnande och intelligent berÀttelse, unik i sitt slag en studie i gott och ont, rikt och fattigt, rÀtt och fel.


Verteller: Tomas Bolme
Duurtijd: