(207)

Soturikissat: Klaanien synty 2: Myrskyn aika

audioboek en e-book


Voittamattomat soturikissat

Koe maailman suosituin kissasarja! Erin Hunterin fantasia vie mukanaan.

Miau! Soturikissat on miljoonien fanittama rikas fantasiamaailma, josta kertovia kirjoja on kymmenittÀin.

Vuoriston kissat ovat taivaltaneet auringon polkua pitkin uudelle reviirille varmoina siitÀ, ettÀ paremmilla metsÀstysmailla he voisivat elÀÀ yltÀkyllÀistÀ elÀmÀÀ. Ruokaa kyllÀ riittÀÀkin, mutta kissojen vÀlit ovat alkaneet kiristyÀ - ja tiiviisti yhtÀ pitÀnyt joukko on jakautunut kahdeksi. Nuori kolli nimeltÀ Myrsky on jÀÀnyt isÀnsÀ hylkÀÀmÀksi ja pÀÀtynyt tÀmÀn kanssa eri leiriin. Kun hÀn metsÀpalon uhatessa nÀyttÀÀ kyntensÀ, isÀ pyytÀÀkin hÀntÀ takaisin luokseen. Myrsky on vaikean valinnan edessÀ: kumpi on tÀrkeÀmpÀÀ, verisukulaisuus vai ajan mittaan kehittynyt toveruus?

Klaanien synty -saagassa kerrotaan soturikissojen aikojen alusta, jolloin ensimmÀiset kissat asettuivat metsÀÀn ja alkoivat luoda soturilakia - kauan ennen kuin TulitÀhti muutti kotikisunpesÀstÀÀn Myrskyklaaniin. Myrskyn aika on saagan toinen osa.

Erin Hunterin monikymmenosainen Soturikissat-sarja on noussut suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Suomeksi Hunterilta on julkaistu myös sarjoja Uljasmaa, Pandojen valtakunta, EtsijÀt ja SelviytyjÀt. Salanimi Erin Hunterin taakse kÀtkeytyy seitsemÀn britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.