(98)

Tietopalat: Jalkapallo haltuun

audioboek en e-book


Uusi helppolukuinen tietokirjasarja starttaa!

Jalkapallo on maailman suosituin peli - ja nyt on mahdollista oppia siitÀ kaikki! Tietopalat-kirjoissa on koululaisia kiinnostavaa tietoa, sopivasti tekstiÀ ja runsas vÀrikuvitus.

TiedÀtkö missÀ pelattiin Suomen ensimmÀinen oikea jalkapalloturnaus? Tai miksi ja milloin pallon vÀri vaihtui mustavalkoiseksi? NÀmÀ kiinnostavat tiedot ja monta vinkkiÀ omaan pelaamiseen löytyvÀt uudesta Jalkapallo haltuun -tietokirjasta. Pieni ja napakka tietopaketti kertoo myös pelin sÀÀnnöistÀ, futistermeistÀ ja kuuluisimmista pelaajista.

Tietopalat on uusi, alakouluikÀisille suunnattu tietokirjasarja. Helppolukuiset ja runsaasti vÀrikuvitetut kirjat houkuttavat oppimaan, ja ne on helppo lukaista nopeasti.

Mika Wickström (s.1965) on helsinkilÀinen kirjailija ja innokas jalkapallon harrastaja. Wickström on kirjoittanut jalkapallosta aiemmin nuorille MeidÀn jengin Zlatan -trilogian sekÀ lapsille Totti-sarjaa.

Anton Lipasti (s.1996) on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun elokuvalinjalta. HÀn on kuvittanut mm. sarjakuvallista Oskari Onniston uskomattomat vastoinkÀymiset -sarjaa.