(10)

Unet - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Se, ettei nÀe, voi olla seksikÀstÀ. HÀnen kapoiset kÀtensÀ kulkevat pitkin vartaloani ja kiemurtelen, kun ne liikkuvat hitaasti alaspÀin. Kalu jÀnnittyy, hÀn nuolee sitÀ kielenkÀrjellÀÀn. Kevyin, nopein liikkein. Huohotan ja työnnÀn sen hÀnen suuhunsa. HÀn imaisee kÀrkeen herahtaneet tipat suuhunsa, joka ainoan pisaran. Voi luoja, kunpa tÀmÀ tapahtuisi oikeasti."

Vanhojen ystÀvien kanssa vietetyn kaamean illan ja spiritismilaudalla pelaamisen jÀlkeen Amir jÀÀ yksin asuntoonsa. Kaikki hÀnen ystÀvÀnsÀ ovat löytÀneet parin ja saaneet lapsia tavalla tai toisella, mutta hÀn on edelleen yksin. EikÀ pelkÀstÀÀn yksin, hÀnet on jÀtetty. HÀnen naisensa on jÀttÀnyt hÀnet. Isabelle. Amir koettaa olla ajattelematta hÀntÀ, mutta nainen oli upea. HeillÀ oli tapana rakastella monta kertaa pÀivÀssÀ, ja jos oli pakko tehdÀ muuta, himo tuntui suorastaan kirvelevÀltÀ. Mutta kun Amir nyt liukuu unten maille, nainen palaa ja kaikki tuntuu liian hyvÀltÀ ollakseen totta.

MikÀ on unta ja mikÀ totta? Amir tietÀÀ vain, ettÀ unessa kaikki on kuumaa, ihanaa ja upeampaa kuin koskaan.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.