(0)

Utan vingar

e-book


Bland tidsresor och andra intrikata hÀndelseförlopp, tillsammans med mer eller mindre osannolika karaktÀrer, genom ett sjukhuskomplex labyrintliknande korridorer i en febrig, ibland till synes osammanhÀngande verklighet fylld av agenter, dubbelagenter, perverterade lÀkare och professorer som utför hemliga, högst förbjudna experiment med katastrofala konsekvenser, i jakt pÄ ett par borttappade (stulna?) skor och sidor med text som stundom verkar förlorade för alltid, hittar vi André. En förvirrad lite misslyckad individ och hans speciella förmÄga att resa genom tid, rum och andra dimensioner.

Rapporter mÄste skrivas, samband mÄste hittas och tidshopp avlöses med avrapporteringar nere i sjukhusets kulvertar dÀr Agenturen har sina kontor. Samtidigt som oskyldiga försökspersoner förpuppas i en avlÀgsen avdelning pÄ sjukhuset och liken staplas pÄ varandra i dess korridorer nÀr krematorieugnarna inte hinner med.

Det Àr som att han Àr fÄngad i loop, en febrig skrÀckfylld dröm dÀr en pandemi av högst besynnerlig art brutit ut och han Àr fast pÄ ett sjukhus dÀr situationen blir allt mer ohÄllbar.