(5)

Vandring & friluftsliv

audioboek


Det er blevet populÊrt at vandre. Flere og flere vil ud i naturen, mÊrke terrÊnet og sÊtte tempoet ned. Nogle drÞmmer om at sove under Äben himmel, og mÄltider i det fri hÞrer naturligvis med. Men hvordan fÄr man styr pÄ det hele og kommer godt i gang, hvis man ikke har prÞvet det fÞr?

Denne bog giver svarene pĂ„ det hele. Den er skrevet til den lĂŠser, der drĂžmmer om at mĂŠrke friheden ved at komme ud i naturen – enten over flere dage med ’sit hjem pĂ„ ryggen’ eller pĂ„ de lidt kortere ture. Udgangspunktet er at give lĂŠseren de basale fĂŠrdigheder, der skal til for trygt og sikkert at kunne opholde sig, vandre og overnatte i det fri, og lĂŠseren rustes til at vurdere egne behov og kunne pakke og indstille sin rygsĂŠk efter dette.

Bogen gennemgÄr de forholdsregler, der er nÞdvendige, hvis man skal holde sig mÊt, varm og tÞr i naturen, og giver input og viden til at vÊlge det rette friluftsudstyr. Den giver ogsÄ svar pÄ, hvad man fx har brug for, nÄr man pÄ egen hÄnd skal finde vej med kort og kompas, hvis man fÄr en vabel, bliver stukket af en hveps, og hvad man ellers kan komme ud for.

Mette Mortensen er uddannet Friluftsleder og Leadershipcoach. Hun er selvstÊndig og driver til daglig virksomheden All-Out, der primÊrt udbyder friluftskurser i Danmark og fjeldkurser i Skandinavien. Hun er desuden certificeret inden for bÄde kano, kajak, og klatring.


Verteller: Mette Ahrenkiel
Duurtijd: