(0)

The Blind Maiden og The Back Rooms

ljudbok


NÄr du har hÞrt dette afsnit, har du syv dage til at afspille det for mindst én anden person. Ellers vil du gÄ en grusom skÊbne i mÞde
 Just kidding! Dagens afsnit handler om digitale vandrehistorier, som Slenderman, Momo og faretruende e-mail-kÊdebreve.

Vi dykker ned i historien om en mystisk hjemmeside, der kan give dig den ultimative gyseroplevelse. Men du skal passe pÄ The Blind Maiden. Vi taler ogsÄ om det uhyggelige fÊnomen The Back Rooms, som man kan havne i, hvis man ikke passer pÄ. Og de er utroligt svÊre at komme ud af igen.

Instagram og stemmerne bag SKRÆMT! :

https://www.instagram.com/skraemtpodcast/

https://www.instagram.com/nannalindhardt/

https://www.instagram.com/calisawolters/

SkrĂŠmt!

I SKRÆMT! dykker vĂŠrterne, Nanna & Calisa, i hvert afsnit ned i alle de emner, som fĂ„r det til at lĂžbe koldt ned ad ryggen. Fra hjemsĂžgte kirkegĂ„rde og stemmer i mĂžrket, til smilende dĂŠmoner og skrĂŠkindjagende hospitaler. Tag med pĂ„ en rejse ind i mĂžrket, hvis du tĂžr


Nanna Lindhardt Hansen er en erfaren podcaster, og har flere Ärs erfaring fra musikbranchen. Nanna har en bachelorgrad i music management fra Rytmisk musikkonservatorium i KÞbenhavn. Nanna har vÊret med fra podcastens tilblivelse tilbage i 2019, hvor den dengang hed "gÄsehud".

Cecilie Alisa Wolters (C.A. Wolters) er en dansk/engelsk dark-fantasyforfatter som er skaber af den danske ‘Det rþde daggry’ trilogi. Hendes forfatterskab er préget af dystre romantiske spþgelseshistorier og blodigt erotika fyldt med anime-svérdkampe.