(0)

Diskarma

E-book


Det er flere ĂĽr siden, Susanne gik, men tandlĂŚgen Jan tror stadig, at de finder sammen igen. Han skal bare lige ĂŚndre sig lidt. Eller tage sig sammen.

For at udholde patienterne og livet sniffer han lattergas. En dag trÌder klinikassistenten ind ad døren, mens han sidder med lattergasmasken over ansigtet og hünden om sit lem, og Jan rammer bunden.

Da hans far sü dør, bliver Jan konfronteret büde med en for lÌngst glemt episode og en uventet følelse. Nu bliver alting vendt op og ned, og Jan mü grave dybt for at finde sig selv i en verden af svigt og bedrag. Fortiden suger ham helt tilbage til lyntogsulykken i Odense i 1967 og den tragiske og uopklarede sag om Bassedrengen, der forsvandt i 1966.

Endelig er Jan på vej, og Susanne venter … Eller gør hun?

Diskarma er et portrĂŚt af en vred, selvretfĂŚrdig mand. Den handler om skyld, identitet og den kĂŚrlighed, der gemmer sig, hvor man mindst venter det.

Romanen Diskarma bygger pĂĽ en sand historie.

Cecilie Overbye, f. 1973, er uddannet tandlÌge, Københavns Universitet.

Cecilie Overbye debuterede som forfatter med biografien Indefra i 2016.
Her fortæller hun hudløst om malariamedicinen Lariams horrible bivirkninger, det fuldkomne psykiske sammenbrud og kampen for både at blive verdensmester og et helt menneske igen.

Overlevelsen i Nepal bliver omdrejningspunktet i både Cecilies liv og forfatterskab.
Romanen Jens Petersens forlængede forår udkom i 2020.

http://cecilieoverbye.dk