(0)

Diskarma

e-bok


Det er flere Ă„r siden, Susanne gik, men tandlĂŠgen Jan tror stadig, at de finder sammen igen. Han skal bare lige ĂŠndre sig lidt. Eller tage sig sammen.

For at udholde patienterne og livet sniffer han lattergas. En dag trÊder klinikassistenten ind ad dÞren, mens han sidder med lattergasmasken over ansigtet og hÄnden om sit lem, og Jan rammer bunden.

Da hans far sÄ dÞr, bliver Jan konfronteret bÄde med en for lÊngst glemt episode og en uventet fÞlelse. Nu bliver alting vendt op og ned, og Jan mÄ grave dybt for at finde sig selv i en verden af svigt og bedrag. Fortiden suger ham helt tilbage til lyntogsulykken i Odense i 1967 og den tragiske og uopklarede sag om Bassedrengen, der forsvandt i 1966.

Endelig er Jan pÄ vej, og Susanne venter 
 Eller gÞr hun?

Diskarma er et portrĂŠt af en vred, selvretfĂŠrdig mand. Den handler om skyld, identitet og den kĂŠrlighed, der gemmer sig, hvor man mindst venter det.

Romanen Diskarma bygger pÄ en sand historie.

Cecilie Overbye, f. 1973, er uddannet tandlĂŠge, KĂžbenhavns Universitet.

Cecilie Overbye debuterede som forfatter med biografien Indefra i 2016.‹Her fortĂŠller hun hudlĂžst om malariamedicinen Lariams horrible bivirkninger, det fuldkomne psykiske sammenbrud og kampen for bĂ„de at blive verdensmester og et helt menneske igen.

Overlevelsen i Nepal bliver omdrejningspunktet i bĂ„de Cecilies liv og forfatterskab.‹Romanen Jens Petersens forlĂŠngede forĂ„r udkom i 2020.

http://cecilieoverbye.dk