(109)

Eksytetty

audiobook


Ari Aalto -dekkarisarjan kolmas osa

Matti Laineen Eksytetty on Ari Aallosta kertovan dekkarisarjan kolmas osa. Vauhdikas trilleri nappaa lukijan matkaansa Helsingin alamaailmaan, jossa yksikin vÀÀrÀ liike voi viedÀ mullan alle.

SarjakuvapiirtÀjÀ Ari Aallon vuoden mittainen maisemanvaihdos Japaniin saa yllÀttÀvÀn lopun, kun hÀnen rikostoimittajaystÀvÀnsÀ Eero RÀsÀnen saapuu houkuttelemaan Aallon takaisin Suomeen. Helsingin keskuspuistossa on nimittÀin tapahtunut vÀkivaltainen henkirikos, jonka uhrin taskusta löytyivÀt Ari Aallon tiedoilla varustetut, vÀÀrennetyt henkilöllisyystodistukset.

Kotiinpaluun jÀlkeen kÀy ilmi, ettÀ murhattu mies oli varastanut Aallon identiteetin ja tyhjentÀnyt tÀmÀn pankkitilin. HÀmÀrÀperÀiset tapahtumat eivÀt lopu tÀhÀn, sillÀ hÀiriintynyt ihailija on alkanut vainota Aallon ex-avovaimoa, muusikko Riitta Rautiota, ja uhkaukset kÀyvÀt pÀivÀ pÀivÀltÀ vÀkivaltaisemmiksi.

Matti Laine (s. 1976) on helsinkilÀinen kirjailija, kÀsikirjoittaja ja nÀyttelijÀ. KÀsikirjoittajana hÀnet tunnetaan mm. Kultainen Venla -palkitusta Paratiisi-tv-sarjasta. Vuosien varrella Laine on myös nÀytellyt useissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja teatteriproduktioissa.

Kuolemanloukku on kuudes osa Elias Vitikasta kertovassa monikerroksisessa ja nopeakÀÀnteisessÀ rikosromaanisarjassa. Edelliset osat ovat Pahojen miesten seura, Merkitty mies, Pahuuden hinta, Tappajan vaisto ja Pelon liekit.


Narrator: Jukka Peltola
Duration: