(0)

Grane

E-book


Siggi har arbejdet i Regins smedje i et par ür, og han er blevet mere og mere sikker pü, at han vil erobre Gøtland tilbage fra kong Atles slÌgt. Siggi føler, det retmÌssigt tilhører ham og hans slÌgt, men hans farbror kong Heric af Kurland nÌgter at hjÌlpe. Smeden har til gengÌld store planer for Siggi, og han er müske ogsü i stand til at hjÌlpe.

"Grane" er femte del af Sagaen om Sigurd. Den fortÌller om en ung drengs søgen efter retfÌrdighed og identitet i en middelalderagtig og eventyrlig verden.

Sagaen om Sigurd Svinedreng foregür i en middelalderagtig verden med drager og magiske svÌrd. Samtidig handler bøgerne om emner, der er tidsløse, og som er lige sü relevante i vores verden. Bøgerne fortÌller om identitet, retfÌrdighed, familie og skÌbnen.

Josefine Ottesen (f.1956) er børnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktør. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populÌre fantasybøger til børn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris og Orla-prisen.