(1)

Marmorpaladset

audiobook & e-book


Med sine mange etager og hvide marmorfacader lyser Marmorpaladset op i landskabet fra lang afstand. Det er her, landets elite bor.

PÄ den anden side af floden holder en stÞrre flok udstÞdte, kriminelle, narkomaner og afviste asylansÞgere til i de forladte ruiner fra tidligere industribygninger. Deres drÞm er at krydse floden med den stÊrke strÞm og gÄ pÄ rov i Marmorpaladset.

Den nat, hvor kommissĂŠr Stein er gĂŠst hos en bekendt i ejendommen, ser det ud til at lykkes for dem.

Romanen er femte bind i serien om kommissĂŠr Stein.

Uddrag af bogen

”Jeg vil nok sige, at de der strĂžmafbrydelser, nĂ„ ja, de er da irriterende nok, men for mig at se er det kun smĂ„ting. De er nemlig, hvis jeg ikke tager meget fejl 
” her holdt Allan en pause og vippede skĂŠrmen op pĂ„ sin medbragte Mac-computer, ”
 kun en optakt til det, der kan ende med at blive et regulĂŠrt mareridt for os. Og med os tĂŠnker jeg ikke kun pĂ„ beboerne pĂ„ den her etage, det gĂŠlder hele ejendommen.”(
)

”De er nemlig allerede pĂ„ vej,” sagde han.

De vidste alle, hvad han mente med de, og som pÄ kommando drejede de alle ansigterne mod omrÄdet pÄ den anden side af floden, hvor den stÊrke aftensol fik efterÄrslÞvet pÄ trÊerne til at glÞde i en sÄdan grad, at de kunne ligne brÊndende fakler.

Om forfatteren

NIELS MARTINOV har siden sin debut i 1984 fÄet udgivet mere end en snes bÞger. Det drejer sig dels om biografier om f.eks. Henrik Stangerup, Ole Ernst og C.V. JÞrgensen og dels om romaner, fÞrst og fremmest spÊndingsromaner.


Narrator: Carsten Warming
Duration: