(104)

Terapian tarpeessa?: Lyhytterapeuttinen itsehoito

audiobook & e-book


Masentaa, ahdistaa, uuvuttaa, pinna palaa. Ihmissuhteet sakkaavat, elÀmÀ nÀyttÀÀ nurjaa puoltaan.

PitÀisikö mennÀ terapiaan? Vai voisitko oppia auttamaan itse itseÀsi?

Monien tavallisten oireiden ja ongelmien takana ei ole sen kummempaa kuin piintyneitÀ kÀsityksiÀ omasta itsestÀ ja elÀmÀstÀ ja paikoilleen juuttuneita, tilanteesta toiseen samanlaisina toistuvia selviytymisen keinoja. TÀstÀ seuraa turhauttava oravanpyörÀ: samanlaiset pulmat ovat vastassa kerta toisensa jÀlkeen, ratkaisuyritykset tehoavat saman verran kuin ennenkin, ja se, millaista toivoisit elÀmÀsi oikeasti olevan, tuntuu yhÀ etÀisemmÀltÀ haaveelta.

TÀmÀn kirjan avulla opit ammattilaisen keinot oman elÀmÀsi tutkimiseen ja toistuvien asioiden havaitsemiseen. Kun nÀet, mitÀ pinnan alla tapahtuu, sinun on paljon helpompi huomata, mitÀ voisit tehdÀ toisin. LÀheskÀÀn aina se ei ole sitÀ, mitÀ luulisi! YmmÀrrys on tie muutokseen. TÀmÀ kirja auttaa sinua kokemaan sen omassa elÀmÀssÀsi.

Kirjoittajat PsL Liisa Uusitalo-Arola ja PsT Katri Kanninen ovat kognitiivis-analyyttisia (KAT) kouluttajapsykoterapeutteja. He ovat jo pitkÀÀn kehittÀneet lyhytpsykoterapeuttista työskentelytapaa, joka kÀynnistÀÀ pysyvÀn muutoksen parempaan.


Narrator: Tuomas Tulikorpi
Duration: