(21)

Kielletyt paikat: Kollega - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Nataniel nojaa leukansa oikeaa olkapÀÀtÀni vasten, siirtÀÀ sitten kÀteni, joka leikkii nÀnnillÀni, ja ottaa paikan itselleen. HÀn asettaa kÀtensÀ molempien rintojeni ympÀrille, pyöristÀÀ kÀtensÀ antaen niiden painon levÀtÀ kÀmmenissÀÀn ja alkaa hieroa niitÀ."

PienessĂ€ uppsalalaisessa mainostoimistossa sinkoilee kipinöitĂ€ kollegoiden vĂ€lillĂ€. Nataniel ja Emilie muodostavat yhdessĂ€ luovan tiimin, eikĂ€ idearikkaampaa ja tehokkaampaa kaksikkoa löydy kuin he. HeidĂ€n keskinĂ€inen jargoninsa kuulostaa piikikkÀÀltĂ€, mutta viiltĂ€vĂ€t kommentit ovat vain kulissia – todellisuudessa kumpikin heistĂ€ kokee vahvoja tunteita toista kohtaan, eikĂ€ kumpikaan halua nĂ€yttÀÀ sitĂ€. Kun he pÀÀtyvĂ€t kahdestaan kokoushuoneeseen B, tunnelma muuttuu tapaamiseen salakuljetetun viinin myötĂ€ tĂ€ysin toiseksi. Hitaasti he alkavat venyttÀÀ rajojaan, ja pian he eivĂ€t voi enÀÀ ummistaa silmiÀÀn todellisuudelta.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.