(0)

Manden midtimellem

E-Book


Henrik har som arbejdslÞs nu tid til at tÊnke tilbage pÄ sit liv, lige fra han som barn drÞmte om at blive pianist, over tilvÊrelsen som knokledyr i et mindre vellykket Êgteskab, til han fandt en ny partner.

Han lever bÄde i nuet og i fortiden, men tvinges ogsÄ af sine egne bÞrn og sin nye kone til at reagere fremadrettet: Hans kommende svigersÞn vil tage med sine kammerater i Livgarden til Afghanistan, og hans bonussÞn, Rune, springer ud som bÞsse og vil giftes med en, hvis familie er imod det.

Kort og godt er Henrik en helt almindelig mand med et helt almindeligt liv. Og dog.

Manden midtimellem er en varm og humoristisk roman om hverdagens gléder og dramaer, der fþrer léseren fra 1970’erne frem til 2010’erne.

Uddrag af bogen

– Nej, jeg vil ikke komme. Du kan ikke bare regne med, at 


Men hans bror havde lagt pÄ, og han stirrede rasende pÄ mobilen, som om Arne befandt sig i den.

– Det lþd som din bror, kom det fra Sanne.

– Ja, den kraftidiot.

– Hvad ville han?

– Han vil have, at jeg om en halv time stiller pĂ„ hans kontor. Men han kan tro om. Bare fordi han er min storebror, skal han ikke tro, han kan fĂ„ mig til at hoppe og danse.

– Det kunne da ellers se sjovt ud. Og sĂ„ lige i bilen.

– NĂ„, det synes du, Carl.

Henrik kunne ikke lade vĂŠre med at smile ad Carls tĂžrre, udglattende humor.

– Ved han ikke, at det er i dag, Ulrich er taget til Afghanistan, spurgte Rune.

Om forfatteren

Peter A. Berg blev fĂždt i 1954 som prĂŠstesĂžn i KĂžbenhavn og har siden 1987 boet i Roskilde. Egentlig er han uddannet mag.art. i filmvidenskab, men det blev journalistikken, der blev hans levebrĂžd, og han har skrevet om alt fra kunst til politik. Manden midtimellem er hans skĂžnlitterĂŠre debut.