(0)

Totuuden Torvi

E-Book


TÀmÀ kirja kertoo kovan elÀmÀntarinan elÀmÀstÀ ennen ja nyt. Kirjan ensimmÀinen osa: yhden suomalaisen naisen elÀmÀntarina on vain pintaraapaisu ja hiukan pintaa syvemmÀlle menevÀ kertomus kirjailijan eri elÀmÀnvaiheista, koetuista asioista elÀmÀssÀ, ihmissuhteista, rakkaudesta, uskosta, toivosta, menetyksestÀ, petetyksi tulemisesta, yliluonnollisuudesta, erilaisuudesta, ajatuksista, oivalluksista, nÀkemyksistÀ ja mielipiteistÀ.

Kirjailija aloitti kirjan, koska hÀn halusi auttaa muita vastaavia kokeneita, jotka ovat jÀÀneet kiinni menneisyytensÀ vangiksi tai miettivÀt mahdollisuutta selviytyÀ menneisyyden haamuista. Samaan aikaan kirja on vertaistuki juuri tÀllÀ hetkellÀ eri elÀmÀntilanteissa elÀville ihmisille, joilla elÀmÀ ei ole helppoa. Kirja sopii kaikille, sillÀ kirja monipuolisuudeltaan antaa paljon ajatuksia, ehkÀ toivalluksia ja toivon mukaan ahaa-elÀmyksiÀ.

Kirjailija on suunnitellut kirjalle jatko-osaa, joka menee pintaa syvemmÀlle kÀsitellen myös yhteiskunnallisia asioita, asioita, jotka koskettavat kaikkia ja kaikkea. Totuuksia asioista, joita kukaan ei ole osannut edes ajatella, niitÀ, joita on haluttu aina pitÀÀ piilossa kaikilta.