(2)

Vaellusvuotta vuolemassa

E-Book


Vaellusvuotta vuolemassa on pĂ€ivĂ€kirjamainen elĂ€mĂ€nmatkakertomus siitĂ€, miten tavallinen toimistotyöntekijĂ€ pÀÀtti kuunnella sisĂ€istĂ€ ÀÀntÀÀn ja hypĂ€tĂ€ tuntemattomaan – vuoden mittaiselle vaellukselle Suomen Lapissa.

Kirjassa Vesa ”Ulko-Vesa” Nieminen kertoo seikkailustaan persoonallisella ja hauskalla tyylillÀÀn. Se tempaa sinut mukaansa kulkemaan karuihin erĂ€maihin ja upeisiin tunturimaisemiin, melomaan koskien kuohuihin sekĂ€ hiihtĂ€mÀÀn kaamoksen pakkasiin ja kevĂ€thangille. MitĂ€ kaikkea mahtuukaan yksinvaeltajan mieleen 2800 kilometrin matkalla?

PitkĂ€ vaellus muuttaa ihmistĂ€ ja suhtautumista elĂ€mÀÀn. Ulko-Vesakin teki seikkailunsa aikana tĂ€rkeitĂ€ havaintoja elĂ€mĂ€stĂ€ ja vaelluksesta. ‱ PysĂ€hdy silloin, kun vĂ€syttÀÀ ‱ Tee vain yhtĂ€ asiaa kerrallaan ‱ Keskity siihen, mitĂ€ olet tekemĂ€ssĂ€ ‱ Huomioi, mitĂ€ ympĂ€rillĂ€si tapahtuu ‱ Nauti kauneudesta ympĂ€rillĂ€si

Usein elÀmÀ yllÀttÀÀ silloin, kun sitÀ vÀhiten osaa odottaa. Kirja kertoo myös tÀstÀ elÀmÀn yllÀtyksellisyydestÀ - kuinka vuoden yksivaelluksella voi löytÀÀ rakkauden. Miten tuoretta parisuhdetta on mahdollista hoitaa 160 merkin satelliittiviesteillÀ? Tai miten kaipaus vaikuttaa yksinvaeltajan mieleen?

PöytÀÀn on katettu elÀmÀnmakuisia tarinoita, raikkaita nÀkökulmia ja tuoreita ajatuksia. Kunnon erÀpyttipannu, jossa on kaikkea maan ja taivaan vÀliltÀ.

Painapa puuta ja tule mukaan tarinoimaan.ï»ż